RO Study
👤
Antooostaan
Antooostaan
19-02-2015
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna singular
Răspuns :
Nastea2
Nastea2
19-02-2015
un obiect,lucru,fiinta la subiect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește O Scrisoare Către Un Prieten În Care Să Îi Povestești O Întâmplare Hazlie. Folosește Adjective Așezate Înaintea Substantivelor Determinate. Dau CORO
Conjuga Verbele La Modul Supin : A Umbla,a Vedea Amerge,a Avea,a Citi Va Rog Ajutați-mă
Intr I Clasa Sunt 24 Elevi Nr Fetelor Este Cu 4 Mai Mare Decat Ak Baietilor. Cati Baieti Si Cate Fete Sunt?
S=1/1*3+1/3*5+1/5*7+...+1/21*23
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati ! Imi Scrieti O Compunere Cu Expresii Frumoase Cu Titlul IARNA !!! Dau Coroana Si Multumesc !
La O Impartire Catul Este 18 ,impartitorul 13 Iar Restul Un Nr Natural Scris Cu Doua Cifre.Care Pote Fi Impartitorul?Afla Toate Solutiile Problemei
Am Cu 46 Mai Multe Mere Decat Tine. Daca Impart Numarul Merelor Tale La Numarul Merelor Mele Obtin 3 Rest 10.cu Cate Mere S.a Intors Fiecare Copil De La Colinda
Numeste Fenomenul Corespunderii Formei Cristalinului Cu Distanta La Care Se Afla Obiectul Privit De Ochi
Alcatuiti Propozitii In Franceza ( Dar Si Traduse In Romana ) Cu Urmatoarele Cuvinte:portez,les Lits,la Chambre A Coucher,la Salle De Sejour,la,son Fauteuil
Calculati Lungimile Liniilor Mijlocii Ale Triunghiului Cu Laturile De: A)3 Cm,4 Cm,5 Cm B)5 Pe 8 Cm,6 Pe 7 Cm , 4 Pe 5 Cm C)radical Din 12 Cm,radical Din 10 Cm,