RO Study
👤
Vvvyktor
Vvvyktor
18-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Se poate sa-mi arate cineva cum se rezolva ?
Răspuns :
Lucasela
Lucasela
18-05-2019
Am atasat o rezolvare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Se Imparte Un Nr.la 5, Apoi Se Triplează Catul, Se Obține Cel Mai Mic Nr Par Scris Cu Două Cifre Semnificative.Care Este Nr?
Portretul Lui Napoleon Ca Imparat
Suma Elementelor Multimii B={xen/x Este Ultima Cifra A Unui Patrat Perfect}este: Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva?va Rog
Dacă Se Imparte Un Nr.la 5, Apoi Se Triplează Catul, Se Obține Cel Mai Mic Nr Par Scris Cu Două Cifre Semnificative.Care Este Nr?
4 Pixuri Si 6 Creioane Costa 76 Lei. Daca Un Creion Costa Cu 9 Lei Mai Putin Decat Un Pix , Atunci 2 Creioane Si 3 Pixuri Vor Costa : a) 122lei b) 38 Lei c) 67
Imi Trebuie Usgent!!!ce Inseamna Sef.schita?Va Roggg Frumossss
Ce Poate Fi Dulce Galbena Si Parfumata?
Imaginati-va Ca Sunteti Un Cronicar In Curtea Lui Stefan Cel Mare Si Redactati O Scurta Cronica A Domnitorului. Multumesc Anticipat! :) :* ;) Nu Vreau Raspunsur
Pentru Cumparaturile De La Supermarket Tata A Platit Cu 25 De Bancnote A Cate 10 Lei Si Acate 50 De Lei .cumparaturile Au Valorat 650 De Lei. Cate Bancnote De 1
Dreptele A Si B Din Deen Sunt Paralele .calculati Valoarea Lui X??(b,d)va Rog..........rezolvarea....raspunsu La B(20)....d(15)............Rezolvarea