👤
a fost răspuns

va rog
urgent !!!!!.
Dau coroana !!!!!!!!
urgent !!!​

Va Rog Urgent Dau Coroana Urgent class=

Răspuns :

18 Nu se uita unde merge. De asta a fost condus. 19 Nu-mi place viata de tara, poate pentru ca nu am fost crescut in tara. Nu știam că era atât de certă. Îmi pare rău acum că am invitat 21 A plouat tot timpul. Poate că de aceea nu se bucura de vizita lui 22 nu am muncit din greu la școală, așa că nu am ajuns bine când am plecat. 23 Au folosit televiziune cu circuit închis. Așa au văzut-o pe magazinul de ridicare. 24 L-au rugat să părăsească sufrageria pentru că nu purta o cămașă. 25 Ne-a trebuit mult timp să-și găsească casa, pentru că străzile erau marcate clar. 26 Nu mergeam pe calea aerului doar pentru că nu aveam destui bani. 27 Autobuzul nu sa oprit pentru că nu ți-ai ridicat mâna. 28 El a dat dovadă de interviu atît de disperat și de neînțeles că nu i-au dat slujba. 29 Nu știam cât de subțire era gheața, așa că mergeam destul de confident 30 Campioana nu a luat serios lupta la început: poate de aceea nu a câștigat-o. 31 Au luat copiii în viață numai pentru că au plătit răscumpărarea imediat. 32 Examinatorul a citit pasajul foarte repede, așa că nu-l înțelege. 33 Ei nu purtau veste de salvare; poate de aceea au fost înecați 34 El nu a ajuns la vârful profesiei sale, poate pentru că nu la încurajat.

Imi pare rău dacă am greșit ceva.