Răspuns :
Este o zi frumoasa. Eu ma duc spre scoala. Cand am ajuns,doamna invatatoare ne-a intrebat cine vrea sa se inscrie la concursul ,,Olimpicii Cunoasterii". Eu m-am inscris deoarece imi place foarte mult matematica. Concursul a spus ca va fi maine. Este a doua zi. Ma duc spre scoala emotionat stiind ca o sa merg la concurs.Doamna ne-a pus pe echipe de cate trei copii. Eu eram cel mai istet,dar cu toti ne concentram sa reusim sa facem. Impreuna am castigat concursul. Noi am luat premiul 1. Cu toti ne-am bucurat. Eu am fost mandra ca am reusit sa facem asta impreuna. Prin munca o sa reusim mereu. A fost o zi frumoasa! Sper ca te-am ajutat!! Cel mai bun raspuns??
Soarle se plimba mandru pe cer.Sunt foarte bucuros , este o zi importanta pentru mine.Ma inscriu la concursul de sah pe echipe.Sunt bun la acest sport al mintii.Bunicul m-a invatat inca de cand eram mic.Impreuna jucam sah pana noaptea tarziu ,bunica mereu ne certa.Sunt un tip istet sper sa ma concentrez si sa nu-mi dezamagesc colegii.Impreuna sa facem echipa buna de care domnul profesor sa fie mandru.Prin munca am reusit anul trecut sa luam premiul cel mare la o competitie importanta.Este o mare bucurie si mandrie pentru noi daca vom castiga un trofeu.Si sigur vom castiga deoarece suntem pregatiti.