RO Study
👤
Ca2CO3
Ca2CO3
15-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă....
Răspuns :
Amc6565
Amc6565
15-05-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Mult succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Partea De Vorbire a Cuvintelor:"""E""=....?E Carbon Cristalizat."A"...?A Luat Nastere In Focul Launtric Al Pamantului .
Alege Unul Dintre Zmeii Cu Care Se Lupta Praslea,si Descrie-l Intr-un Text De 5-10 Randur (urgent)
In Trei Depozite Se Afla 600 Tone De Grau. Daca Din Primul Depozit Se Transfera 20 Tone In Al Doilea Si 25 Tone In Al Treilea, Atunci In Cele Trei Depozite Se A
Ce Inseamna Prietenia? Am Nevoie Urgent De Pareri!
(x+1)(x+2)=56x Este Egal Cu...
Daca La Produsul A Trei Numere Consecutive Se Adauga Numarul Din Mijloc Se Obtine Cubul Numarului Din Mijloc . (Rezolvare)
Fazele Fiziologice Si Psihologice Ale Formarilor Deprinderilor Motrice E Lucrarea Mea De Atestat Si As Avea Nevoie De Putin Ajutor Daca E Posibil.Mi S-a Dat Doa
Suma A Trei Numere Este 376. Primul Este O Treime Din Al Doilea Si Respectiv O Patrime Din Al Treilea. Care Sunt Numerele?
Fie ABCDA'B'C'D' Un Trunchi De Piramida Triunghiulara Regulata Care Are Muchia Bazei Mari 8√3cm , Muchia Bazei Mici De 4√3 Cm Si Aria Laterala Egala Cu 108cm².
Buna Ziua. Am O Problema Care Nu-mi Iese:Numarul Fetelor Din Clasa Este De 2 Ori Mai Mic Decat Numarul Baietilor. Daca Vin 5 Fete Si Pleaca 2 Baieti, Numarul Ba