RO Study
👤
Mirunic1
Mirunic1
18-01-2014
Chimie
a fost răspuns
Ce este configuratia electrica?
Răspuns :
Leca
Leca
18-01-2014
Configuratia Electronica ai in vedere: Este ceva ce se impune constructiilor liniilor electrice de transport
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Azi Am Văzut, Înfiripată, Ființa Ploii Mlădioase: Avea O Haină Cenuşie Și Foșnitoare De Mătase. Purta Pe Umeri Mii De Lanţuri Subtiri, Până La Brâu, Dar Le Zvâr
Cine Ma Poate Ajuta ?
Ma Puteti Ajuta Sa Fac Un Imn Cu Tema APA VIEȚII AM NEVOIE URGRNT
I. Complete The Sentences Below With The Correct Form Of The Verbs In The Box. (1p) mix; Get; Pick; Look 1. If The Tickets Go On Sale At Nine, We'd Better .....
Apotema Hexagonului Regulat ABCDEF Este De 3 Cm Aflați Aria Patrulaterului ABCD
In A ABC Cu AB = 10cm Și AC = 15 Cm Se Duce DE || BC , D Apartine (AB) Și E Aparrine (AC) Iar AD = 4 Cm A) Aflați Lungimea Segmentului AE. B) Dacă În Plus DE =
Să Se Demonstreze Că Numărul P=1+2²³ +2⁴⁴ Este Pătrat Perfect.
Imi Puteti Da Echivalente In Romana Pentru Proverbele Frantuzesti:"Se Laisser Mener Par Le Bout Du Nez.""Bien Dire Vaut Beaucoup, Bien Faire Passe Tout."va Rog?
Faceti Rezumat La Cartea Coraline In Engleza. Am Nevoie! Dau Coroana Daca E Ok Rezumatul (sa Nu Fie Foarte Scurt)
Mă Ajută Cine Vă Rog Frummos CANAL DE TELEVIZIUNE: NUMELE EMISIuni. DATA VIZIONARIE CUVINTE NOI ÎNVĂTATE (10) + TRADUCERE : - Hiába Hívta A Mókuspapa, Hogy Le,