RO Study
👤
Alexgeo
Alexgeo
19-02-2015
Chimie
a fost răspuns
denumirea la Al2O3 va rog
Răspuns :
BGeorge
BGeorge
19-02-2015
denumirea este- oxid de aluminiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Substantivul Craciun Sa Fie Atribut Substantival Genitival Si Atribut Substantival Prepozitional Si Expansiunea Propozitiei:Dorinta Reusitei La Examen Este Pute
Ma Ajuti Va Rog Cu Cateva Idei La Un Text Argumentativ Cu Tema Mostenirii Si Unul Cu Tema Paternitati?
Bunica Mea Are 8 Closti Cu Cate 24 De Pui.Din Toti Puii 48 Sunt Negri,albi De 2 Ori Mai Multi Si Restul Sunt Galbeni. Cati Pui Galbeni Are Bunica? nu I
Construiti Din Cuvintele De La Ambele Coloane Diferite Imbinari Cu Structura Subs+adj
Intr-un Triunghi Dreptunghic, Cu Ipotenuza De Lungime 18 Cm, Proectia Unei Catete Pe Ipotenuza Este De 8 Cm . Determinati Lungimea Celeilante Catete.
Explicati Proverbul In 3-4 Rinduri << Banii Sint Fericirea Celor Care Nu Merita Alta Fericire
SCRIE CATE UN CUVANT CARE SA AIBA LA SFARSIT ACELEASI LITERE CU TERMENII DE MAI JOS: PLOAIE,VUIA,PAPADIE,MEA,TRECEA,INCUIA,LAMAIE,BAIA,TACEREA.
Bunicul Depune La O Banca Suma De 2640.După Fiecare An Suma Creste Cu Un Sfert Din Suma Existenta La Inceputul Anului.Afla Ce Suma Va Avea Bunicul După Doi Ani,
Va Rog Mult Din Inimioara Mea Mica Alcatuiti Va Rog 2 Propoziti Cu O Una Cu Pronume Personal Si Una Cu Articol Neaccentuat
Suma A Trei Nr. Este 113.suma Primelor Doua Este 56, Iar Al Doilea Nr.este De 3 Ori Mai Mic Decat Al Treilea.afla Cele Trei Nr.ofer 25 Puncte + Coronita!va Rog!