RO Study
👤
Vlocs
Vlocs
14-05-2019
Matematică
a fost răspuns
PLS nevoie de ajutor urgent
Răspuns :
Carmentofan
Carmentofan
14-05-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) fals
b) adevarat
c) adevarat
d) adevarat
e) fals
f) fals
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comentează În 80-100 De Cuvinte Atitudinea Personajului Moțoc Din Povestea Alexandru Lapusneanu De C. Negruzzi.Vă Rog Mult!
Calculaţi Volumul Unei Bile Metalice.Experimental Putem Introduce Bilaintr-un Vas În Care Se Află O Cantitate Deapă.Ştim Că O Diviziune Este Distanţa Dintredouă
Suma A Trei Numere Este 21.980.Știind Că Al Doilea Este Triplul Primului Număr Și Al Treilea Este Dublul Celui Doilea, Află Numerele.
Calculaţi Volumul Unei Bile Metalice.Experimental Putem Introduce Bilaintr-un Vas În Care Se Află O Cantitate Deapă.Ştim Că O Diviziune Este Distanţa Dintredouă
1+2+3+...+84=?Eu Am Incercat Si Am Ajuns La Rezultat Final:3570.Suma Lui Gauss,vreau Sa Fiu Sigura.
Suma A 3 Numere Este Egală Cu42 Aflați Numerele Știind Că Diferența Dintre Primul Și Al Doilea Număr Este Egală Cu Diferența Dintre Al Doilea Și Al Treilea Numă
Un Sector Circular Are Aria De 88,2 Π Cm² Si Un Unghi La Centru De 72°. Claculati Aria Cercului Din Care Provine. Ajutorr! Dau Coroana!!!!!!
Dan Pleacă La Librărie. După Ce A Parcurs Jumătate Din Drum A Constatat Că Şi-apierdut Portofelul. Se Întoarce Şi-l Găseşte După 200 De Metri. Se Întoarce, Merg
Raționalizând Numitorul Fracției 2/√5-√3 Se Obține Rezultatul...
Raționalizând Numitorul Fracției 2/√5-√3 Se Obține Rezultatul...