RO Study
👤
Opaaaaaaa
Opaaaaaaa
13-05-2019
Biologie
a fost răspuns
De ce este necesar sa ne hranim sanatos ?
Răspuns :
Deedeearad
Deedeearad
13-05-2019
Pentru a nu ne îmbolnăvii de diferite boli si pentru a trăi mai mult .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Multimea Valorilor Parametrului Real M Pentru Care Ecuația X(x-1)(x-2)(x-3)=m Are Toate Radacinile Reale Este?
Are Cineva O Idee Cum As Putea Proceda? Am Incercat Sa Dau Factor Comun Pe X Dar Nu Imi Iese...
Problema 15 Sol Si Sugestii Va Rog
Am Înțeles Că Ierbivorele (rumegătoarele) Au Stomacul Format Din 3 Sau Chiar 4 Camere. Aș Vrea Să Știu Însă De Ce Iepurele, Care Știm Că Rumegă, Are Totuși Stom
Este Corect Încercuit? Am Dubii In Ce Privește Punctul Doi. A. 1,2,3 B.2,3,4 C. 2,4,5 D.1,4,5. Poate Sa Fie Ne=2 Și Sa Fie Catena Ciclică Saturată?
Dau Coroană . Mulțumesc
Avem 11 Grupe A Cate 4 Numere. Luam Din Fiecare Grupa Un Numar Si Se Formeaza O Combinatie De 11 Numere. Cate Combinatii A Cate 11 Numere Exista? va Multumesc
In Triunghiul ABC,AB=12,M€AC,N€BC Astfel Încât M Și N Sunt Mijloacele Celor Două Segmente.Atunci MN=.....
Are Cineva O Idee Cum As Putea Proceda? Am Incercat Sa Dau Factor Comun Pe X Dar Nu Imi Iese...
Se Dă O Matrice Mt Cu N Linii Și M Coloane. Să Se Rotească Matricea Dată Cu 90 De Grade Spre Stânga. Date De Intrare De Pe Prima Linie Se Citesc De La Tastatură