Răspuns :
Răspuns:
In vacanță de vară m-am dus la bunici , acolo ei ma întâmpinau la poarta ! Eram foarte vesel de vizita la bunici. după câteva ore de stat si de povestit , veni Ionică sa ma strige la joaca !
-Mihai , Mihai vino pe deal cu mingea sa ne jucăm!
- Da Ioane , acuma vin!
Când sa ies pe poarta lătra Țuchi la mine !
Dupa joaca stăteam cu Ionică si îi povesteam despre prietenul meu interesant. După Ionică începu să zburde de bucurie cand începu să-l strige mămica ! Dar el nu vroia sa plece ! Dupa cateva minute se duseseră fiecare la casele lor !
Salut!
Peste ce surpriză am dat aseară când am mers în vizită la bunici! Încă din prag am auzit un glas subţirel, vesel şi cristalin. Ce căţeluş pufos şi drăgălaş mi-a săltat pe picioare, împingându-mi genunchii cu blăniţa lui moale, de o nuanţă interesantă de alb-gălbui, ca o floare de lămâiţă!
- Bunico, de ce nu mi-ai spus că ai un căţeluş? I-aş fi adus o minge în dar sau o zgardă mov cu ţinte aurii.
- Nepoţică scumpă, mi-a răspuns bunica în timp ce puiul de câine făcea tumbe şi zburda înaintea mea, acest sufleţel este cadoul nostru de ziua ta. Vezi? Acum latră să te cheme la joacă.