RO Study
👤
Spaggly
Spaggly
11-05-2019
Matematică
a fost răspuns
4!!!!! URGENT!! REZOLVARE COMPLETĂ!
Răspuns :
Piumfu
Piumfu
11-05-2019
Sper ca te-am ajutat !! Succes in continuare !! Doar pe a l-am facut pe b nu l-am stiut !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selectează Formulele Reverențioase Utilizate În Fragmentul De Mai Jos. Explică Utilizarea Lor În Context Şi Ortografierea Specifică. ,,Cum Ajunse La Împărat, Îi
Selectează Din Listä Elementele Reale Sou Imaginare Şi Transcrie-le În Tabel: Manastirea Putna; Alegerea Locului Ca Urmare A Concursului De Tras Cu Arcul, Stefa
Propozitia Regentă Atunci Cand Oferă Informații Opționale, Facultative. De Exemplu: Au Venit Şi Colegii Lui, Care Au Primit Invitatii Mai Târziu?²/ Pauza De EXE
Sin ² De 50° + Sin ² 40° + 2 Cos 120°
1 Cine Răspunde Primul Primește Coroana Și Maximul De Puncte Și O Inimioară Repede
5p 3. Dacă 599x Este Divizibil Cu 9, Atunci X Este: a) 9; b) 3; c) 4; d) 0.
6. Stabileşte Coieficienții În Ecuația Reacţiei De Mai Jos. Scrie Ecuația Dată În Formă Ionică Complectă Şi Ionică Redusă: E.M: AICI3+ K₂CO3 + H₂O → Al(OH)3 + K
Alcătuiește Enunturi Cu Lexemele Lună, Foaie Astfel Încât Să Aibă Alt Sens Decât Cel Din Text.
In Figura 2 Este Dat Un Trapez Dreptunghic ABCD AB>CD ;A=90; ABD=30 Mediatoarea Laturii AB Intersecteaza Dreapta BC In Punctul C, AC Perp Pe BC Si BD=12 Cm S
Apreciază Rolul Bisericii Creștine În Păstrarea Realizărilor Culturii Antice. Formulează Două Argumente.