RO Study
👤
Joanna80
Joanna80
10-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Buna dimineata. Am nevoie de ajutor.
Răspuns :
Amc6565
Amc6565
10-05-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Rezolvarea în imaginea de mai jos. Mult succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indica Functiile Sintactice Ale Cuvintelor Evidentiate In Fraza Data, Precizind Cazurile Adjectivelor: " Nu Putui Inchega In Sufletul Meu Nici Un Soi De Evlavio
Alcatuiti Cate Un Enunt In Care Sa Folosesti Substantivul „privighetori” Cu Functia Sintactica De Complemend Direct, Respectiv Complement Indirect.
Alcatuiti O Scrisoare In Care Sa Folositi Trei Pronume Personale De Politete Si Doua Formule Reverentioase.
Determinati 2 Nr. Naturale Car Indeplinesc Urmatoarele Conditii : Daca La Al 2-lea Nr . Adaugam 77 , Nr. Obtinut Este Egal Cu Primul .Daca La Primul Adaugam 167
Vreau Si Eu Variante Lexicale La Cuvintele Bleomarin Culoare Feminin
Cine Stie O Poezie Cu Ahrostihul Iarna I A R N A
Diferenta A Doua Nr Este 84.Afla Nr, Stiind Ca Suma Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Diferenta.Cu Segmente
Suma A Trei Numere Este 495 Sa Se Afle Care Sunt Cele Trei Numere Daca Primul Este Cu 17 Mai Mare Decat Al Doilea Si Cu 11 Decat Primul
Salut!Cum Explic Urmatoarea Secventa In 3-5 Randuri? Mai Ales În Miazănoapte Îmi Pusesem Toată Nădejdea; De Acolo Avea Să Vină Mult Aşteptatul Nor De Zăpadă. Mi
Explicati Va Rog Exercitiul Urmator(nu Vreau Sa Il Rezolvati Doar Sa Imi Spuneti Cum Sa Fac): Extrage Din Text Doua Secvente In Care Sa Fie Caracterizata,prin P