RO Study
👤
Stefynebunatika
Stefynebunatika
09-05-2019
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutati ma!!!!
Răspuns :
Aurelcraciun59
Aurelcraciun59
09-05-2019
Răspuns:
Explicație:
ALFABETUL
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Facetii O Propozitile Din Schema Urmatoare Predicat Subiect Atribut Complement Atribut verb Subst.com Adjectiv Sub
Clasificati Urmatoarele Proprietati Ale Substantelor : -proprietatea Zaharului De A Se Dizolva In Apa -proprietatea Fierului De A Rugini -proprietatea Metalelo
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Asta: " Scrie O Compunere De 10-15 Randuri Despre Carte . Dai Un Titlu Sugestiv ! Imi Trebuie Urgent !!!!( Un Titlu Sugestiv Adica Nu S
Vreau Si Eu O Compunere Cu Inceputul "Ziua Mea De Nastere A Fost Ieri. Surpriza Pe Care Mi-au Facut-o Parintii A Fost Neasteptata Si Frumoasa." Va Tog Cat Mai R
Care Este Importanta Globului Geografic ?
Care Sunt Cele 4 Idei Principale Din Cele Dintai Lecturi De Mircea Eliade???? Va Rog Datimi Un Raspuns Imediat!!! :) :(
Numiti Elemente Care Alcatuiesc Decorul Imaginat Pentru Intalnirea Dintre Cei Doi Indragostiti. Mihai Eminescu Cu Poezia ,,Lacul"
Aflati X Si Y Stiind Ca: X\y=2\9 Si 10x-2y=16
Imaginează-ți Ca Ești Autorul Unei Carti Cu Titlul : Lectura - O Pasiune . Scrie Titlurile Capitalelor Care S-ar Putea Regasi In Cartea Ta .
Numărul 3 465 Se Poate Scrie Astfel : După Modelulu Dat , Scrieţi Numerele : 5 321 ; 3 512 ; 2 315 .