RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-05-2019
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutatima dau coroana
Răspuns :
Stefaniat30
Stefaniat30
08-05-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Schreib Den Dialog.Also,wir Spielen Heute Fußball. Oh, Toll! Sper! Jürgen, Was Ist Denn Los? Ich Habe Das Turnzeug Vergessen. Na Ja, Wir Spielen Eben Heute Nich
Imi Dati Daca Va Rog Exeplu De Propozitie In Care Cuvantul Fiecare Sa Fie Pronume
Nu Stiu Cum Sa Compun O Propozitie In Care Verbul ''a Da'' La Modul Supin,conjugat, De Exemplu Spre Dat...sa Aiba Functia Sintactica De Subiect,atribut Verbal S
Puteti Sa Imi Faceti Si Mie Relatia Dintre Egor Si Domnisoara Christina ? Va Rog
25la Puterea 34 Si 4 La Puterea 55 Cum Sa Le Demonstrez Ca Sunt Patrate Perfecte Iar 125 Sa Fie Cub Perfect Cum Se Demonstreaza??? :3 ^_^
Suma A Trei Nr.este 418.daca Primul Nr.este De 2 Ori Mai Mare Decat Al 3,iar Al 2 Cu 2 Mai Mic Decat Sfertul Primului,aflati Numerele. Cum Se Rezolva?
Expirma Parerea Despre Fusul Se Invartea harnic dar Singur!! Va Rog Mult! Ajutati-ma
Am Nevoie De O Descriere Subiectiva A Unui Trandafir Roșu. Subiectiv Inseamna Ca Un Fel De Povestioara, Ca Sa Stiti Cu Totii, Sa Nu Le Incurcati. :)
Ce Duh Ai Şi Ce PutereSă-mpleteşti Ceara Cu Miere,De La Floarea Din Grădină,Ostenită De Albină? Tu Aduni De Pe Meleaguri,Pentru Stupi Şi Pentru Faguri,Pulberi,
OANA AVEA 80 DE GHIOCEI.-I-A DAT PRIETENEI SALE CU 65 MAI PUTIN DECAT ARE ,IAR BUNICI IA FACUT UN BUCHETEL DIN 27 DE GHIOCEI.CATI GHIOCEI I-AU DAT PRIETENEI S