RO Study
👤
Nemabv
Nemabv
06-05-2019
Engleza
a fost răspuns
Ma puteți ajuta la ex. 1.
Va rog mult.
Răspuns :
Maneusebiu
Maneusebiu
06-05-2019
1 e
2 t
3 c
4 l
5 a
6 s
Castle
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Propoziţe Cu Cuvântul „arhaic", În Care Acesta Să Aibă Orice Valoare Morfologică Înafara Celei De Adjectiv.
1. Daca M Este Mijlocul Segmentului [AB],P Este Mijlocul Lui [AM] Si AB= 5 Cm ,atunci Aflati Lungimea Segmentului [AP] 2. Fie A,B,C Trei Puncte Coliniare In Ace
Sinonim Pentru Expresia ,,se Topiseră"
1.Citeste Poezia Si Raspunde La Urmatoarele Intrebari. a)ce Versuri Ne Indica Importanta Bibliei b)Ce Ne Arata Mereu Biblia Poezia Este: Biblioara,bilioara Ca
Despre Care Substanta Se Poate Spune:in Conditii Obisnuite, Este Un Lichid Fara Culoare Si Fara Miros, Fierbe La 100 Crad, Se Cristalizeaza La 0 Crad? Ce Tipuri
Intr-o Livada Sunt 37 De Randuri,iar Pe Fiecare Rand Sunt Plantati 14 Ciresi.Determinati Numarul Total De Ciresi Din Livada.
Acidul Clorhidric Degajat La Clorurarea Fotochimică A Toluenului Formează, Prin Dizolvare În Apă, 6 L Soluție De Concentrație 3 M. Știind Că Amestectul De Reacț
1. Daca M Este Mijlocul Segmentului [AB],P Este Mijlocul Lui [AM] Si AB= 5 Cm ,atunci Aflati Lungimea Segmentului [AP] 2. Fie A,B,C Trei Puncte Coliniare In Ace
Calculati: 1,75- Un Intreg Si 3 Supra 8 ;
Am Nevoie De O Compunere Pe Baza Descrieri Cu Titlul ,,Legenda Toamnei,, Sa Nu Fie Rezumatul Filmului