RO Study
👤
Anuszka2001
Anuszka2001
19-02-2015
Engleza
a fost răspuns
ce actiune exprima past perfect tense
Răspuns :
Radu2003
Radu2003
19-02-2015
Exprima o actiune care s-a terminat in trecut la un anumit timp sau s-a terminat inainte de inceperea unei actiuni in trecut.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Naturale Este Egală Cu Cel Mai Mic Număr Natural Impar De Trei Cifre Diferite. Află Cele Trei Numere, Știind Că Suma Primelor Douo Este 68,ia
Cat Face 3supra5 Din 55
1) Reformele Lui Mihai Viteazu În Transilvania Şi În Moldova ( 4 Reforme La Fiecare Țară )2) Importanța Unirii Țărilor Române Din 1600 . ( 6 Propoziții )VA ROG
Am Ca Tema De Realizat O Compunere In Versuri Cu Titlul '' Portretul Meu,, Eu Chear Nu Am Idei Asa Ca Va Las Cateva Chesti Ca Sa Va Faceți Idee Cum Arata : Am
Repedeee Ajutați-mă Ca Ma Cearta Doamna Daca Nu Fac Dau Coroana Și Puncteee(rezolvati Doar De La Punctul D La Punctul I ....sau Cât Puteți Repedeeee
Cantitatea De 940kg De Sare Se Pune În Lăzi De 7kg Și Lăzi De 12 Kg, În Total 95 De Lazi. Sa Se Determine Nr Lazilor De 7 Kg Care Au Fost Scoase Din Salina.
Va Rog Sa Ma Ajutati Nu Am Inspiratie
Salut! As Avea Si Eu Nevoie De Un Dialog (relativ Scurt) Despre Cum Am Castigat Un Concurs Si O Sa Plec In Franta Sa Fie Scris In Romana
Hidrogenul Rezultat Prin Electroliza A 3,6 Kg De Apa Este Folosit Pentru Obtinerea, Prin Sinteza, A HCl. Calculeaza:a. Volumul De HCl Obtinut, Daca S Au Inregis
Odată Păcală Stătea La Marginea Unei Păduri Și E Gândea Ce Sa Mi FacăÎn Trăsură Era Boierul Cucoana Și Vizitiul , Care Mâna Caii.SUBLINIATI Verbele Adjectivele