RO Study
👤
Danait
Danait
05-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Salut! Vă rog, rezolvarea problemei 1. Mulțumesc!
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
05-05-2019
.............................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Delimitează Propozițiile, Din Enunţul De Mai Jos, Și Precizează Tipul De Raport Sintactic Stabilit Între Ele: Furtuna Mă Urmărea, Dar Eu Nu Mă Puteam Desprin
Calculează Produsul Numerelor 45și54 43și62 84și36 52și43
( CITIȚI TOT VĂ ROG FRUMOS!!)Haii! :3Poate Cineva Să Îmi Facă Rezumat DETALIAT La Prima Carte Din "Pisicile Războinice" , Cu Toate Întâmplările? O Să Dau Multe
Tipurile De Granita Ale Argentinei Gen Cu Cine Se Invecineaza Si Ce Tip De Granita Este La Fiecare Vecin Va Rog Frumos
Demonstrați Că, Pentru Orice Număr Natural Nenul M , Polinomul F Nu Are Toate Rădăcinile Reale36 Puncte
Se Conaidera Functiile F, G:R->R, F(x) =2x-1,g(x)=4x+3.Sa Se Determine Coordonatele Punctului De Intersectie A Graficelor Functiilor F Și G
3. Fie Paralelogramul ABCD, În Care AB=4 Cm, AB L BD Şi ZBAD=2 ZADB. a) Aflaţi Măsurile Unghiurilor Paralelogramului. b) Calculaţi Perimetrul Şi Aria Paralelogr
Vă Dau Coroane Va Rog Frumos
Tipurile De Granite Ae Argentinei Gen Vecinul Si Tipul De Granita Ex. Naturala Fluviala Sau Terestra Geometrica Va Rog Frumos Dau Toate Punctele
Scrieți Toți Arătați Că 12 Este Un Divizor Al Lui 180 Și Un Multiplu Al Lui 6. Dau Coroana.