RO Study
👤
Geogeogeo15
Geogeogeo15
04-05-2019
Matematică
a fost răspuns
va rooooooog. e urgent de tot
Răspuns :
Biancaadinab
Biancaadinab
04-05-2019
Aceasta este răspunsul meu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spuneti Va Rog Tema Textului ,,Caprioara.
Rezolvati Exercitiile:1. Calculati Cu Doua Zecimale Exacte Cat La Suta Din Anvergura Aripilor De 104 Cm Este Lungimea Corpului De 39cm La Un Huhurez Mic.2.Se Co
Calculati:a) (-1)²²²+(-1)⁵⁶⁷+(-1)¹⁴³b) (-1)¹⁰⁶ X (-1)⁶⁷⁴ +(-1)¹⁴⁹c) (-1)¹³⁴²-(-1)⁸⁹⁶+(-1)²⁰⁰⁰d)(-1)⁷⁶⁵ : (-1)⁶⁷⁵+(-1)⁵⁶⁷-(-1)⁶⁵⁷Va Rog, Cu Rezolvare Completa.
A) Sa Se Afle Numerele Naturale A,b Si C Stiind Ca Ab=48 Ac=60 Si Bc=80b) Aflati Numerele Naturale X Si Y Stiind Ca (x+1)(y+3)=56c)Afalti Valoarea Logica A Afir
Precizează Mijlocul Intern De Îmbogăţire A Vocabularului Pentru cuvintele : Departe, Mea, Aprins.
Fie E F Si G Mijloacele Laturilor BC AB Si AC Ale Triunghiului Isoscel ABC AB=AC. Stabiliti Natura Patrulaterului AFEG
Calculeaza Respectand Ordinea Operatilor:4008-7 x 21 x 0-8 x[25-5 x 4 :(35:1:7)]x 3 =
In 2 Cutii Sint In Total 820 De Creioane . Daca Din Prima Cutie S-ar Lua 41 De Creioane Si S-ar Pune In A Doua Cutie, Atunci In Prima Cutie Ar Fi De 3 Ori Mai
Precizeaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Verbelor Evidentiate Din Enunturile :
Intr-un Vas Incap 10 L De Apa,iar In Altul 3 L De Apa.Pot Aduce De La Rau Exact 4 L De Apa?Cum?