RO Study
👤
Endru45
Endru45
04-05-2019
Matematică
a fost răspuns
x+16 =m are soluția 2
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-05-2019
x + 16 = m } => m = 2 + 16 = 18
x = 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Completează Enunturile Cu Informațiile Potrivite. (titlul, Citat, Grafice, Citării, Eveniment, Începutul, Mijlocul)• Ghilimelele Se Mai Numesc Semnele.......
1. Raspunde La Intrebarile De Mai Josa) Care Au Fost Primele Forme De Organizare A Românilor Inainte De Aparitia Statelor Medievale?b) Cum Se Numea Intemeietoru
Bunicul A Cules Din Padure 8 Galbiori Si De 7 Ori Mai Multe Ghebe. Cite Ciuperci A Cules Bunicul ?.
Exercițiul 4 Punctul B Și C.va Rog Sa Mă Ajutați ❤️
Scrie O Scrisoare Pentru Generatile Viitoare. Imi Trebuie Repede. Dau Inima.
4 Precizează Cazurile Și Funcțiile Sintactice Ale Pronume-lor De La Exercițiul 1.vezi Vreunul Pe Raftul De Sus?mulți Îndrăznesc Sa Se Opună.te Poți Așeza Lângă
SI! 2. Descoperă Regula Și Scrie Pe Două Coloane Cuvintele Date: Respect Familie Colegi Egalitate Prieteni Protectie Încredere Răbdare Coloana 1 Cuprinde Coloan
Se Considera Numere Intregi: (x-1); (x-2); (x-3); ... (x-2010).b) Aratati Ca Produsul Numerelor Este Acelasi Atat Pentru X=0 Cat Si Pentru X=2011.
URGENT!! Asemanari Si Deosebiri Intre Respiratia Ursului Si A Pestelui AM NEVOIE URGENT VA ROG OFER 50 PUNCTE
Bravoupuolalal (pronume Personal, Persoana A II-a, Plural)uTranscrie Complementele Indirecte Din Textul De Mai Jos, Analizând În Caiet Părțile De Vorbire Princa