RO Study
👤
Alex4255
Alex4255
04-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Calculează (-5+6)×[2-(-3)×(-2)+(-8)]:(-3)
Răspuns :
Radusss
Radusss
04-05-2019
(-5+6)×[2-(-3)×(-2)+(-8)] : (-3) =
= 1×(2-6-8) : (-3) =
= (-12) : (-3) =
= 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heiiiii . Ce Pot Spune Intr-o Compunere Despre Mesajul Poeziei ? Trebuie Sa Fac O Compunere De 150-250 De Randuri In Care Sa-mi Spun Opinia Cu Privire La Mesaju
Diferenta a Doua Nr Naturale Este 5085.Impartind Numarul Mare La numarul Mic Obtinem Catul 5 Si Restul 141 .Determinati Numerele
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Aceasta Problema,am Incercat Mult Sa O Rezolv Dar Nu I-am Dat De Cap,orice Sugestie E Bine Venita.In Trapezul Isoscel ABCD Cu
Imi Trimite Cineva Un Desen De Iarna ?
Alex Isi Cumpara O Bicicleta De 55 Lei. El Da Vanzatorului 17 Bancnote De 10,50 Si 100 Lei. Cate Bancnote De Fiecare Fel A Primit Vanzatorul? Mersi
Cum S-ar Schimba Clima Republicii Moldova Daca Muntii Carpati Ar Fi Situati La Estul Tarii ? Argumenteaza Raspunsul . Heeelp !
Buna!Imi Puteti Realiza Un Dialog Imaginar Intre Un Copil Si Un Extraterestru ?
Unele Gospodine Scutura Covoarele Inainte De A-le Curata.Prin Scuturarea O Parte Din Particulele De Praf Se Desprind De Suprafata Covorului.Cum Explici Asta?
La O Fabrica De Conserve Sau Adus 85 Lazi A Cate 25 Kg De Rosii Si 64 Lazi A cate 35 Kg De Rosii Pentru A Prepara Suc De Rosii Sau Folosit 33 De Kg Iar Restul
CE Inseamna GAE In Hangul