RO Study
👤
Lari1520
Lari1520
04-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutati ma repede !!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
06-05-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Numerele De 2 Ori Mai Mici Decat Suma Numerelor 5 Si 7 , 10 Si 8 , 3 Si 9,7 Si 9 ,6 Si 8 Va Rog Repede
Este Bine Ce Am Calculat Adică ? Răspunsul Este 9 .
Ce Reprezintă Punga Cu Bani Pentru:neguțător-țăran-ce Rol Joacă Vodă În Poveste?:În Ce Altă Poveste " Punga Cu Bani" E Motiv De Conflict Între Personaje?:
Concentrează-te, Pentru A Rezolva Cerințele De Mai Jos. Pentru Fiecare Activitate Realizată Corect Vei Primi Câte 2 Puncte. A) Numerotează Culorile În Ordinea Î
Precizeaza Trei Imagini Auditive Din Poezia ,, Bradul” De Mihai Eminescu
Transcrie, Din Următoarea Frază, O Propoziție Cu Subiect Neexprimat, Inclus: ,,Din Plictiseală, Am Ajuns Să Citesc Dintr-un Foc Trei Cărți De Jules Verne.”Va Ro
Găsește Numerele Potrivite Pentru Ca Relatiile Următoare Să Fie Adevărate: A) X + 196 < 200 B) 565 + N < 569. Vreau Si Eu Rezolvarea
1. Aflați Cel Mai Mic Număr Natural De Trei Cifre Care, Împărțit La 17, Då Restul 7.
Salut , Am Și Eu Un Ex : Mulțimea Soluțiilor Întregi Nebule Ale Ecuației (x -1 )(x+2) < 1-x . Varianta Corecta Este -2 Și -1 Dar Cum Ajung Acolo ?
Am Nevoie De Comentariul A Patru Figuri De Stil Diferite Care Susțin Mesajul Textului Pentru Poezia Noapte De Iarnă De Nicolae Laviş, Iar Dacă Se Poate, Atitudi