Răspuns :
Răspuns:Intr-o zi de vara,am mers la Gradina Zoologica,alaturi de mama si sora mea.
Acolo am observat doua panouri de avertizare,lângă cușcă ursilor.Unul spunea:Nu hrăniți animalele!,iar altul :Nu va apropiați de gard!.Ne-am adus aminte de cate lucruri periculoase se pot întâmpla,si astfel am respectat cele doua advertismente si am plecat observând deținătorul gradinei certând un copil ce hrănea maimutele.
Învățătură este:Avertismentele sunt pentru a le respecta,si daca nu ceva rău ti se poate întâmpla!
EXCURSIA
Într-o dimineață călduroasă de vara eu și părinții mei am plecat intr-o excursie .
Am mers la cinema prima oară unde am văzut un afiș pe care scriea ca nu avem voie sa vorbim în timpul filmului .
După ce s-a terminat filmul am urcat în masina și am mers la muzeu . Acolo erau mai multe afișe dar unul dintre ele era un X pe on cerc portocaliu . Înainte sa ieșim am întrebat ghidul ce este cu acel afiș iar el Mi-a spus ca am o întrebare foarte buna deoarece nimeni nu mai întrebase pana acum . Acel afiș ne arata ca nu avem voie sa atingem acele lucruri deoarece sunt foarte fragile .
Am ajuns acasă și I-am spus totul fratelui meu mai mic iar eu I-am spus sa tina minte tot ce I-am spus deoarece poți sa uiți sa sa strici lucruri foarte prețioase.
A fost o mini excursie extraordinara!!
Sper ca Te-am ajutat !!