RO Study
👤
Andreea5116
Andreea5116
02-05-2019
Matematică
a fost răspuns
va rog urgentt..cu tot cu rezolvare
Răspuns :
Elrikgood
Elrikgood
05-05-2019
-2/3 : 5,(3)= -2/3 : 16/3= -2/3*3/16= -1/8 răspuns b)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Trei Numere Se Afla Impartind Suma Lor La 3.Stiind Ca Media Aritmetica A Trei Numere Este 208 Si Doua Dintre Ele Sunt 189 Si 111, Aflati Al T
Cum Pot Sa Realize Un Text Stiintific Cu Urmatoarele Cuvinte:soarele,caldura,fructele,animalele,dezvoltare,hrana ?
Luni , Veveritai Mult Decat In Ziua Precedenta Rita A Adunat 9 Alune . In Fiecare Zi A Saptamani A Adunat Cu O Aluna Mai Mult Decat In Ziua Precedenta .Cate Al
Rezolvati Ecuatiile De Gradul Al Doilea: a) X²-2x-1=0, X∈R b) -2x²+x+3=0,x∈R c)2x²-4x+2=0, X∈R d) 3x²+x+1=0, X∈R e) X²-4=0, X∈R f) 2x²+3x=0, X∈R va Rog Frumos
Ma Puteti Ajuta ? Cum Se Spune In Franceza : -Vrei Sa Iti Povestesc Ce Am Patit Aseara ? (Fara Google Translate, Va Rog ) Merci : *
Se Considera Functia F:R-->R,f(x)=-2x+1 a) Reprezentati Grafic Functia Intr-un Sistem De Axe XOy.
Ma Gandesc La Un Nr Iau 31 Din El Si Adaug 17,rezultatul Obtinut Este 66.Afla Nr La Care M-am Gandit
Dati-imi Si Mie Va Rog Definitia La Numele Predicativ Simplu Si Numele Predicativ Multiplu
Vreau Si Eu O Compunere Cu Cuvintele;mirezma,zglobi, Flori Multicolore, Bolta Cereasca Triluri,fericire,minunata Vaca
Ma Ajutati , Va Rog Frumos