RO Study
👤
ShadowMoon
ShadowMoon
01-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Ex.5 va rooog mult de toot!!!!
cel cu E(x)
Răspuns :
Niluco
Niluco
01-05-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Radusss
Radusss
01-05-2019
E(x) = (x+2)² / (x(x+2)) : ((x+2)/x) = (x+2)/x * x/(x+2) =
1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Masa Unui Cub Din Aluminiu Cu Latura De 10 Cm Este 2160 G. Densitatea Aluminiului Este 2,7 G/cm³. Să Se Afle Voumul Golului Din Interiorul Cubuluiba Rog Repede
6. Alcătuieşte Un Enunt Asertiv, În Care Substantivul Comun ,,negustor" Să Fie În Cazul Dativ (1) Şi Un Enunt Imperativ, In Care Pronumele Personal "ea"să Aibă
Cum Se Conjugă Cuvântul (Știam)Număr ,timp,gen?
Arunci O Minge De 5 Kilograme Din Repaus De La O Înălțime De 20 De Metri. Cât De Repede Se Mișcă Când Lovește Pământul?.
+34: - 23 Pentru Atelierul De Pictură S-au Cumpărat 280 De Pensule Mari Şi Cu 43 Mai Puține Pensule Mi Câte Pensule S-au Cumpărat În Total?
+34: - 23 Pentru Atelierul De Pictură S-au Cumpărat 280 De Pensule Mari Şi Cu 43 Mai Puține Pensule Mi Câte Pensule S-au Cumpărat În Total?
Numeste Modul Si Timpul Verbelor Am Scarpinat, Sa Faca, Nu Încep, Invatasem, Nu Era, Nu M-aș Fi Purtat
5. Divizorii Numărului Natural 9 Sunt: A. 1, 3, 9; B. 3, 9; C. 3, 6; D. 0, 1. Din Alo 3.45 3.4(5):3 (45) Si 3. 44 Cea Mai Mare Smatiil
URGENTT VA ROGGGG!!!!!o Bucătărie În Forma Dreptunghiulara Cu Dimensiune De 7cm Și 5cm Trebuie Placal Cu Placi De Gresie Pătrate Cu Latura De 50cm. Afla A) Supr
Cum Se Conjugă Cuvântul (Știam)Număr ,timp,gen?