RO Study
👤
Varvaraliviu
Varvaraliviu
01-05-2019
Matematică
a fost răspuns
Rezolva exercitiile 1 și 2
Răspuns :
Stefaniat30
Stefaniat30
01-05-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prostia Omeneasca Semnificarea Titlului ; Tema Textului ; Personaje ; Impresia Mea.
15. Asociază Cele Două Personaje Feminine, Mătușa Anghelina Și Duduca Leona, Cu Câte Un Alt Personaj Din Textele Literare Studiate La Clasă Sau Din Lecturile Ta
7.La O Expoziţie De Fotografii Au Fost Expuse 136 De Fotografii Cu Animale, De Două Ori Mai multe Fotografii Cu Monumente Și Fotografii Cu Peisaje. In Total, Au
Care Număr Este Mai Mic?Justifica Răspunsul.
111 Dupa Matt EC₂ # Sinon Dimineach Am Plecat De Tot Colegii Mei De Clasă La Grădina Zoolog Auns Acos Domnul Invititor Ne-a Spus Că Mal Intii Vom Vizita Păsăril
Вибрати Правильний Перелік Платформ України Західноєвропейська,Сибірська,Східноєвропейська Західноєвропейська,Північноєвропейська,Східноєвропейська Західноєвроп
A) Descompune În Zeci Şi Unităţi Numerele Următoare: 12 1 1 29 16 2 10 2 10 b) Scrie Numerele Care Se Compun Din: 4 20 7 14 20 0 10 10 8 23 20 1
Află Produsul Perechilor De Numere Apoi Verifică Rezultatul Cu Ajutorul Calculatorului
Două Câmpii Din România Și Străinătate Podișul Din România Și Din Străinătate Munți Din România Și Din Străinătate
2. Se Consideră Prisma Triunghiulară Regulată ABCA'B'C' (fig. 2). Stabiliți Pozițiile Următoarelor Drepte Față De Planele Indicate: a) AA' Şi (ABC); c) AA' Şi