RO Study
👤
5nonim
5nonim
18-02-2015
Istorie
a fost răspuns
care este capitala indiei?
Răspuns :
Mira100
Mira100
18-02-2015
New Delhi! Este capitala Indiei
Answer Link
Model
Model
18-02-2015
new delhi sper sa te ajute stiu asta din clasa a 3 a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Compunere Despre Copilarie :)) Va Rog!!!!!!:))))
Matei A Cheltuit Pentru Cumpararea Unor Caiete Cu 1 Leu Mai Putin Decat Jumatate Din Suma Pe Care O Avea La El.Apoi, Matei A Cumparat O Carte Cu O Treime Din Ba
Matei A Cheltuit Pentru Cumpararea Unor Caiete Cu 1 Leu Mai Putin Decat Jumatate Din Suma Pe Care O Avea La El.Apoi, Matei A Cumparat O Carte Cu O Treime Din Ba
Buna , Am Nevoie De O Compunere Despre ,, Pastile In Familia Mea,, Si Sa Aiba Si Termeni Religiosi. Multumesc
Compunere '' Sosirea Primaverii'' Cu Expresiile : vestitor, Zglobii, Stralucitoare, Au Inmugurit, Zburda, Ei , Adie, Veselie, Ghiocel,iarna tinand Cont De Part
La Sportivii Performanti Este Testata Urina Regulat De Ce Testele De Urina Reprezintaun Mijolc Eficient Pentru A Afla Daca Sportivul a Consumat Droguri sau Me
√ 5-2√6 - √ 6- 4√2 = specific Ca , Radicalul Din Fata Cifrelor 5 Si 6 Este Radical Mare !
Relateaza Intimplarea In Scris In Limitele Unei Pagini De Caiet a) Foloseste Naratiunea Dela Persoana 1;b)axeaza-te Pe O Singura Pagina Idee Importanta,dezvolt-
`Se Considera PuncteleA(0,2),B(1,-1),C(5,1).Sa Se Scrie Ecuatia Dreptei Duse Din A,perpendiculara Pe Dreapta BC.
”Doamne Degeaba Este Frumos Ochiul Soareluidaca Moare Ochiul Izvorului”.de Comentat In Raport Cu Ideea De Vitalitate