RO Study
👤
Alexa996
Alexa996
23-04-2019
Matematică
a fost răspuns
Soluția naturala a inecuatiei 3x-1<3
Răspuns :
Leruaeli
Leruaeli
23-04-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3x -1 < 3
3x < 3+1
x < 4/3
x∈[ 0 ; 1 ]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Cine Ma Poate Ajuta Am Mare Nevoie Va Rog Dau Coroana Din Multimea {1,2,.....100}se Extrage La Intamplare Un Numar. Sint Incompatibile Oare Evenimentele:
O Locomotivă Cu Puterea De 500kw Trage O Garnitură De Vagoane A Căror Masă Este 400t. Viteza Maximă Atinsa De Garnitura Este De 10 M/s.Aflati: a) Coeficientul D
POT SA PRIMESC AJUTOR FARA SA ISI BATA CINEVA JOC DE MINE??VA ROG PAGINA ACEASTA!!!TOTI ISI BAT JOC SI NU AM PRIMIT JICIUN AJUTOR!!
Cezar Doreste Sa Construiasca Dintr-o Sârmă Un Triunghi Cu Laturile De 4 M, 7 M, Si 10 M. Ce Lungime Ar Trebui Sa Aibe Sarma? Multumim!
Maria Are 100 Lei Si Ea A Decis Sa Cumpere Cate Un Pix De 3 Lei Fiecărui Baiat Din Clasa, In Clasa Sunt X Băieți . Definiti Functia! Dau Coroana!!! Va Roggg!
Care E Al Doilea Cel Mai Bun Tenismen Din Austria ?
Cum Deosebim Polisemia De Omonimia? Vo Rog Dau Coroana. Urgent!!!!
Aflati C.m.m.c A Nr 100 Si 20
Formuleaza Raspunsurile :a)Cum Arata Crocodel -baiatu Ca Este De Acord Cu Tatal Sau ?b)Cand Va Binevoi Crocodel Sa Se Culce La Ora Opt ?c)De Ce Se Culca El Tarz
Aduceti La Acelasi Numitor Urmatoarele Grupe De Rapoarte: VA ROG EU MUUUUUUUUUULT IN 10 MIN TREBUIE SA PREDAU TEMA SI NU STIUUU :(((