RO Study
👤
SCDemis
SCDemis
18-04-2019
Limba română
a fost răspuns
podiul c e inseamna si cu se scrie
Răspuns :
Gurguiatum
Gurguiatum
18-04-2019
Răspuns:podium
Explicație:podium inseamna unse stau vedetele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Cu Cifre Romane Numerele: 1.990 2.016 Apoi Ghiciti Numarul Arab Dintre Numerele: MMXVI. MCM. MCMXC URGENT!!
Ce Importanta Au Muntii Ciucasului
1-butina Aflata In Amestec Cu 1-propina Se Poate Recunoaste Prin Reactia?
Precizează Valoarea Morfologică A Cuvântului Subliniat Din Structura "pana Ce Se Topi In TRANDAFIRUL Zorilor"(cum Nu Pot Sublinia Am Scris Cu Litere Mari Cuvânt
Locuința Mariei Se Afla Pe Vreunul Dintre Brașov Și București.daca Maria Ar Merge In Brașov,ar Parcurge O Distanță De Doua Ori Mai Mică Decât Până La București.
1 Mol De Heptadiena Formeaza La Oxidarea Cu KMnO4(H2SO4) 2 Moli De CO2 Si Consuma Cantitatea Maxima De Agent Oxidant.Diena Poate Fi: 1. 2,4-dimetil-1,4-pentadie
Am Nevoie De Sinonime Pentru Cuvintele A Ruga, Merindele, Învățase O Baba , Junghiu
2 Orase Din Regiunile Istorice ( Moldova,Dobrogea) Caracterizati Prin 5 Elemente Economia Romaniei. va Rog E Urgent.
Pentru Teza La Limba Romanma Au Fost Propuse 30 De Subiecte . Un Elev stie 25 Dintre Ele .care Este Probabilitatea Ca La Teza Sa Aiba Un Subiect Pe Care Nu-l S
Closca Are 4 Puisori Negri Si Cu 10mai Multi Puisori Albi.cati Puisori Are Closca?trebuie Rezolvata Prin 2 Operati Una Ar Fi 10+4=14dar A Douanu Stiu