RO Study
👤
Carmensita33
Carmensita33
17-04-2019
Matematică
a fost răspuns
AJUTOR!
REPEDE!
DAU COROANA!
Răspuns :
Daria7245
Daria7245
22-04-2019
La ex a le poti cauta si pe net
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2,8,14,20,26,.....a) Completati Sirul Cu 3 Termeni.b) Gasiti A 100.c) Calculati S 100. Va Rog Mult!
Rezuma Textul Dat In 3-5 Randuri: Pînă Să-mi Recapăt Vederea, Mă Pomenesc Luat De Mînă Şi Cineva Începe Să Pompeze Cu Ea, Gata Să Mi-o Dejghineze Din Umăr.- Isa
La O Florarie S-au Adus De Trei Ori Mai Multe Garoafe Rosii Decat Albe . Cate Garoafe S-au Adus Daca In Total Au Venit 1000 De Fire
Alcatuiti Propozitii In Care Sa Cuprinzi Cuvintele Si Expresiile Urmatoare:porumbul Auriu,must Amarui,frunze Mute,oastea Pasarilor,poleita Cu Aur.Va Multumesc!
Precizeaza Valoare Morfologica A Cuvintelor Din Propozitia Astazi Vor Fi Innorari Doar In Nord
Suma A Trei Numere Este 514. Care este Fiecare Numar, Stiind Ca Suma Primelor Doua Este 301, Iar A Ultimelor Doua Este 389?
Vehiculele Pot Fi Clasificate In functie De Sistemul De Tractiune Pe Care Il Folosesc Pentru A Se Deplasa. Numeste Clasele Care Rezulta Din Aceasta Clasificare
De Ce I Se Cuvine Cinste Autorului Unei Carti Frumoase?
Cuvinte Din Lacul Eminescu Sa Apartina Campului Lexical
Fie Mi Masele Si μi masele Molare Ale Gazelor Componente Ale Unui Amestec, I=1,2,..,N. Aflati masa Molara Medie (aparenta) μ a Amestecului. Aplicatie: N=2; M1=7