RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-04-2019
Limba română
a fost răspuns
analiza pronumelui pe care mi ai recomandat o
Răspuns :
Loredanaschneid
Loredanaschneid
16-04-2019
pe care= pron relativ, pers l, nr. sg, caz Ac, f.s. complement direct
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună! Cine Mă Poate Ajuta Și Pe Mine La Matematică?Mă Abonez La Cine Imi Va Răspunde Cât Mai Repede!!!!
Ajutor, Ma Omoara Germana!
Am Nevoie De Un Exemplu De Eseu Pentru Bacalaureat Pentru Titlul: "Sistemul Reproducator - Elemente De Igiena Si De Patologie". Cerinte Aditionale: - Scoateti 6
7 Complète Par Au, Aux, Du, Des. 1. Ces Garçons Jouent 2. Il Cherche L'adresse Ballon. Musée. 3. J'adore Les Tartes Fruits. 4. Elle Achète Des Pains Chocolat. 5
Activitatea Întregului Organism Al Animalului Este Condus De Creierul Se Află În Cutia Sângele Este Pompat În Organism De Plămânii Au Rol În Oasele Tigrului For
Suma A 3 Mumere Naturale Este Cel Mai Mare Numar Par Mai Mic Decat 98.Afla Numere Stiind Ca Primul Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Doilea,iar Al Treilea Este Eg
3. Aflați Valoarea De Adevar A Propozițiilor:a) 0,013 M²-13 Dm':b) 124,5 Dm'-1,2451,245 M²;c) 3,012 Dm'-3012 M':d) 3,251 M² = 325100 Cm':e) 235,13 Cm'-235130 Mm
7 Selectează Din Text Câte Două Cuvinte Din Fiecare Categorie! * Substantiv, Genul Masculin, Numărul Singular *substantiv, Genul Masculin, Numărul Plural ✰ Subs
La Cabana Piatra Arsă Au Fost Cazați 63 De Adulţi Şi Copii, În Total. Împărţind Numărul Copiilor Lanumărul Adulților, Se Obţine Câtul 2 Şi Restul 3.Câți Copii A
Cine Ma Poate Ajuta ? Reciteaza Dialogul Dintre Bambi Si Fluture . Ce Tip De Adresare Folosesc Cei Doi ? De Ce?Exemplifica Prin Dovezi Din Text .Exemplu: - Va R