Răspuns :
A fost o data pe lumea asta un extraterestru, care se numea Kimi. Avea trasaturi fizice dar si spirituale asemanatoare cu ale unui om. Ii placeau plantele si animalele. Ii placea sa vina pe pamant cu nava lui spatiala, isi facuse un prieteno foarte bun. Pana cand intr-o zi parintii sai i-au spus ca pamantul este un loc prea periculos, oamenii ii vaneaza si soarele le afecteaza pielea. Kimi a fost foarte trist de decizia pe care o alegeau parintii luim dar dupa un timp a inteles ca este mai bine pentru el si familia lui.
SPER CA TE-AM AJUTAT O_o
Era o zi simpla de primavara . Eu cu prietenii mei eram la mine acasa si ne jucam de-a cosmonautii . Cât ne jucam noi,de oboseala, am adormit . Deodata a aparut o lumina mare din cer si a aparut o nava spatiala . Noi am vrut sa ne urcam in ea si sa ajungem pe planeta Marte. Cand am ajuns pe aceasta planeta am dat de niste extraterestri . Ei au vrut sa ne atace cand ne-au vazut ,deoarece au crezut ca le vrem raul . Noi le-am explicat ca nu le dorim raul si am venit doar ca sa-i vizitam . Ei ne-au inteles si ne-au invitat la ei in casa ca sa ne serveasca cu un ceai . Dupa ce ne-au potolit foamea , noi le-am multumit si am plecat pe planeta noastra . Cand ne-am trezit din somn am inteles ca a fost doar un vis .