RO Study
👤
Mcndjxn29473
Mcndjxn29473
15-04-2019
Fizică
a fost răspuns
Cine mă poate ajuta 5,6,7,8?
Răspuns :
Andreea1104
Andreea1104
15-04-2019
Am atașat mai jos rezolvările!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14. O Persoană Este Născută În Data De 29 Februarie. Dacă În Prezent Această Persoană Are 27de Ani, Înseamnă Că Şi-a Sărbătorit Ziua De Naştere De.... Ori.Vă Ro
19. Un Elev Parcurge Drumul De Acasă La Şcoală În 10 Minute. Într-o Săptămână El Face ...minute De Mers Pe Acest Traseu.Așdori Să Îmi Confirmați Dacă Răspunsul
19. Un Elev Parcurge Drumul De Acasă La Şcoală În 10 Minute. Într-o Săptămână El Face ...minute De Mers Pe Acest Traseu.Așdori Să Îmi Confirmați Dacă Răspunsul
Scrie Prin Ce Se Deosebesc Țărmurile Cu Fiorduri De Țărmurile Cu Rias.VA ROG!!!URGENT!!!!!!MULRUMESC!
Down1. A Natural Satellite2. Some Planets Are Made Of Rock And Some Aremade Of .
La Hanul Jupanului Dumitrache Poposesc Mai Multi Musterii. Alcatuieste Pentru Fiecare Cate Un Meniu Pe Marimea Pungii Sale.
Va Rog Rapid Dau Coroana
Se Dau Multimile A= (n Apartine N|n Mai Mic Sau Egal Cu 3) Si B= (n Apartine N| 2 La N Mai Mic Sau Egal 8)Stabiliti Daca Multimile A Si B Sunt Egale.
Personajele Din Recreatia Mare De Mircea Santimbreanu,va Rooog!E Urgenttt!
Stabiliți Câte Numere Naturale De 4 Cifre Distincte Se Pot Forma Cu Elementele Mulțimii {0,1,2,3}