RO Study
👤
Daria1238902
Daria1238902
12-04-2019
Matematică
a fost răspuns
Descompuneti in factori:
Răspuns :
Amc6565
Amc6565
12-04-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a. (a-√2)(a+√2)
b. (√5-b)(√5+b)
c. (2x-√15)(2x+√15)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Importanta Proiectarii Filmelor Romanesti La Zaragova. Va Rog Frumos Ajutati.ma Este Foarte Urgent.
Va Implor, Ajutati-ma! Care Este Scheletul Mustelor, Crocodililor, Bondarului, Stelei De Mare,hulubilor,pestelor Si Meduzei? Adica, Tipul Scheletului, Intern,
Probabilitatea Ca La O Aruncare A Unui Zar Sa Obtinem Un Numar Mai Mare Sau Egal Decat 5 Este..? Imi Puteti Explica? :D Multumesc ^_^
X La A Doua -10x+16=0
Numerele A Si B Sunt Direct Proportionale Cu 2 Respectiv 5 Stiind Ca A=24 ,aflati Valoare Lui B
Calculati Media Geometrica A Numerelor A= [tex](2- \sqrt{3} )^{2} Si B= (2+ \sqrt{3} )^{2} [/tex]
Am Nevoie De 3 Exemple De Corporatii Multinationale Din Domeniile:domeniul Bunurilor De Consum;domeniul Telecomunicatiilor;domeniul Financiar Bancar. 3 Ex Pt Fi
Cum Se Desparte Marinimos
Pretul Unui Palton Se Majoreaza Cu 25% Iar Mai Tarziu Se Micsoreaza Cu 25% DIN NOUL PRET . Aflaati Pretul Initial, Stiind Ca Dupa Modificari Paltonul Costa 450
Cum Sa Fac Un Reportaj Interesant ? Cateva Idei Si Sugestii ? Am In Plan Sa Vorbesc Cu Si Despre Un Instructor De Kangoo Jumps Care Iubeste Voluntariatul Si Se