RO Study
👤
Mihaelaoradeapafr2g
Mihaelaoradeapafr2g
12-04-2019
Matematică
a fost răspuns
...................
Răspuns :
Nii
Nii
12-04-2019
Scuze ca am scris pe dictando
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Trunchi De Piramida Patrulatera Regulata Are L=10cm L=6cm M=13cm Calculati Apotema Trunchiului,inaltimea,Aria Totala
Determinaţi Cel Mai Mic Număr Natural Care Verifică Următoarea Inecuatie 3(2x-8.5)mai Mare Sau Egal Cu 4x+15.63 Ajutati-ma Va Rog !!!
Consideram Functia F:R->R, F(x)= 1 Supra 3 * X +2. Determinati Valorile Intregi Ale Lui X , Pentru Care X< Sau Egal Cu F(x) < Sau Egal Cu X+1. HELP ME.
O Sosea De 27 Km Este Reparata In 3 Zile.In Prima Zi Se Repara 5/9 Din Sosea,iar A Doua Zi 2/3 Din Rest.Cati Km De Sosea Au Mai Ramas De Reparat Pentru A Treia
X(x+2)= X La Patrat + 3x + 6 . Multumesc .
Am Nevoie De O Descriere A Liliacului A Gutuiului Si A Caisul
Eu Am Gasit Urmatoarele Peninsule: Iberica, Iutlanda, Scandinava. Spuneti-mi, Va Rog, Care Mai Sunt!!!!! Urgent!!!!!
Determinaţi Cel Mai Mic Număr Natural Care Verifică Următoarea Inecuatie 3(2x-8.5)mai Mare Sau Egal Cu 4x+15.63 Ajutati-ma Va Rog !!!
O Panglica Se Taie In Doua Bucati,una Masurand 2 Pe 3 Din Cealalta. Stiind Ca Bucata De Panglica Mai Mica Masoara 90 De Metri,aflati Cat Masoara Panglica.
Realizati O Compunere De 80-150 De Cuvinte Care Sa Prezinte O Intamplare Imaginara Petrecuta In Timpul Unei Excuris La Cape Town