👤

De realizat un dialog imaginar dintre mine si un lucru sau un obect! DAU COROANĂ!

Răspuns :

Răspuns:

- Draga mea bibliotecă! Nu stiu cum aș putea vreodată să îți mulțumesc pentru toți prietenii pe care mi i-am făcut citind cărțile tale.

- Eu stiu cum, răspunse biblioteca, dar mai întâi spune-mi care îți sunt cei mai apropiați prieteni, dintre toți cei care locuiesc în cărțile mele?

- Nici nu stiu cu cine sa incep! Heidi, fetiță curajoasă și bună la suflet, Rémy cu Suflețel și câinii săi artisti, Colț Alb și chiar Buratino, așa năzbâtios care până la urmă s-a dat pe brazdă.

- Deci ai uitat de Scufița Roșie, care îți plăcea când erai mic sau de Mutulică pe care îl imitai prin casă când soseai de la grădiniță!

- Nu, nu i-am uitat! Scufița mi se pare că e cam neascultătoare și din cauza ei toată familia a fost în pericol. Despre Mutulică ce să spun? Este și el cam prostuț, dar îl iubesc așa cum e! Cum să îi uit vreodată?

- Știu, copile, cum îmi poți mulțumi! Împrospătându-mi mereu rafturile aducând cărți noi, cu alte personaje ce îți vor îmbogăți experiența de viață și apoi să mă iei cu tine oriunde mergi, în amintirea ta!

- Îți promit că așa voi face!