RO Study
👤
Maria4293
Maria4293
11-04-2019
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos ma ajutati si pe mime
Răspuns :
Dumitruleonard
Dumitruleonard
11-04-2019
4. 42-25=17
84-39=45
70-35=35
96-58=38
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvați Problemele Prin Metoda Figurative, Apoi Prin Ecuații Într-o Livada Cresc Meri Și Peri ,în Total 49 De Pomi.Meri Sunt Cu 5 Mai Multi Decât Peri. Citi M
Cine Ma Poate Ajuta Nu Sunt Sigura Daca Am Facut Corect Si Ex19 Nu Stiu Cum Vine Facut
La O Ferma Sunt 327 De Gaini Si Cu 109 Mai Multi Pui. Cate Pasari Sunt La Acea Ferma?
Va Rooog Am Nevoie De Un Raspuns URGENT: Ce Este Politicos Si Ce Nu Este Politicos Sa Faci In Timpul Unei Mese Cu Familia De Preferat 5 Raspunsuri Pentru Fieca
Primul Termen Al Unei Adunari Este 256 Iar Al Doilea Este Cu 158 Mai Mare Afla Suma Celor Doi Termeni
Va Rog Ajutor Rapidi+i^2+i^3+....+i^10
Ex B)HELP ME PLEASEDAU COROANA E URGENT VA ROG DIN SUFLET30 PUNCTE
Se Considera Multimilr A = { -1 , 2 , -3 } Si B = { 2, -4 , 1 } . Scrieti Elementele Mulțimii: C= { X | X = M Supra N , M Apartine Lui A Si N Apartine Lui B } .
10.se Da Numarul 52.376 Scrie Patru Numere Formate Din Aceleasi Cifre Care Sa Indeplineasca Conditile a.sunt Numere Pare,mai Mari Decit Numarul Dat b.sunt Num
Alc Corect Toate Cuv Compuse Utilizând Termeni Din Urmatoarea Lista : Gura, Ca, Națională, Buna, Circuit, Aero, Sange, Administratoare, Scurt,văzător, Pt, Age