RO Study
👤
Tatianabobu
Tatianabobu
10-04-2019
Limba română
a fost răspuns
ex4 Complectati tabelul de mai jos
Răspuns :
Regina2900
Regina2900
10-04-2019
sa nu fumezi. (2)
extinctor .3.
furtun.3.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Biciclist,care Merge Cu Viteza De 20km/h,parcurge In 2 Ore Si 30 Minute O Distanta De ... Km.
Redacteaza O Compunere De 80-150 De Cuvinte(10-15 Randuri) In Care Sa Realizezi Descrierea Artistica A Unui Peisaj Montan !! Ajutor :3 Multumesc ~!
Transcrie Fiecare Propozitie Din Fraza Urmatoare Precizand Felul Subordonatei:Dupa Dorinta Mamei,care Voia Sa-l Faca Preot,este Inscris La Scoala Catihetica Din
Salut. Spuneti-mi Si Mie Va Rog Care Sunt Elementele Grupelor I - VIII (alcalina ; Alcalino-pamantoasa ; Pamantoasa ; Carbon; Azot ; Oxigenului ; Halogenului ;
Prezinta In 3-5 Randuri Semnificatia Secventei Cand Am Auzit Noi Una Ca Asta Am Inceput A Plange Cu Zece Randuri De Lacrimi Si A Ne Ruga De Toti Sa Nu Ne Tunda
Si Iarasi Eu Cu Geometriadin Virful B Al Trapezului Isoscel ABCD (AD||BC) Pe Planul Acestuia Este Construita Perpendiculara BE Cu Lungimea De 4cm. Sa Se Calcule
Descrie Oral locul (real Sau Imaginar) Timpul Si Scopul Unei Calatorii Pe Care Ti.ai Dori Sa O Realizezi.
Prisma Patrulatera Regulatadreapta Are Latura Bazei De 12 Cm., Iar Inaltimea Egala Cu Diagonala Bazei.AFLATIa)volumul Si Aria Totala A Prismeib)distanta De La P
Articulati Cu Articolul Nehotarat Subst Din Paranteeze:obicei De Al Colinda Este Stravechi.Baietisi Fete Merg Pe La Case Tuturor Gospodari Din Sat Si Le Fac Ura
Text Argumentativ Despre Rolul Jurnalului Unui Scriitor In Actul De Creatie.:d