RO Study
👤
Nikolle10
Nikolle10
10-04-2019
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul 7!!!♡♡♡
Răspuns :
Stefania6827
Stefania6827
10-04-2019
1oui
2oui
3 non
4oui
5si
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Nu Am Nicio Interbare Legata De Vreo Materie, Dar M.ar interesa Daca Stiti Licee Din Bucuresti In Care Programul Este De Dimineata In A 9a Si A 10a. Este
De Unde Stiu Cand Un Pronume Relativ E Adverb Pronominal Sau Pron Relativ stiu Ca Daca Zici: Care Copil Invata , Va Sti. Care Este Adj Pron Relativ Dar Daca Zic
Va RoG FRUMOSS..!!!Vreau Si Eu Un Exemplu Cum Sa Imi Exprim Opinia Despre Semnificatia Unui Text Epic Va Rog Ajutati-maa :* !!
Avand Textul De Mai Jos, Redactati O Compunere De 15-25 De Randuri, In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Semnificatiile Mesajului Textului. În Compunerea Ta, Tr
Care Sunt Caracteristicile Genului Epic?Si Definitia Lui?
Hey,salut !!!Ce Stiti Despre Ambalarea produselor De Panificatie Si Utilajele Folosite La Ambalare ???Va Rog !!! :))))
Precizeaza Modul Si Timpul Urmatoarelor Verbeau Promisa Parasitrebuie sa Sduca se Vor Sui
Redacteaza O Compunere De 15- 25 De Randuri In Care Sa-ti Prezinti Opinia Despre Semnificatia Mesajului Din Opera Lirica Toamna De St.O.IosifTe Uită, Frunza Pic
Salut! Va Rog Sa-mi spuneti Exact Cum Se Numeste In Romana Acest Procedeu (wt.%) - Wet Chemical Techniques, Banuiesc Ca Are O Alta Denumire Decat "Tehnici Chimi
Ce Este Nuvela , Schita ?