RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-04-2019
Matematică
a fost răspuns
cat face 34 /37 cat face
Răspuns :
LalisaManoban
LalisaManoban
09-04-2019
0.9189189189
dar poti scrie 0,91
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dece Cand Sparge Crezi Ca O Bula De Intr Se Face Lumina Aer Un Lichid ?
Un Text In Care Descriem Cum Ne Respectăm Colegii Va Rog , Ajutați Mă!! Dau Coroană
5 Ghicitori Despre Pasari
Pentru Un Proiect Laura A Folosit 14 Cilindri Iar Cubul Cu 18 Mai Multe Decât Cilindri Câte Cuburi Geometrice A Folosit Laura În Total
Alege Unul Dintre Texte Și Explică Ce Ai Înțeles În Două Trei Enunțuri.‼️‼️‼️‼️va Rog Din Inima O Sa Dau Coroana Si O Sa Dau Urmarire!cat Mai Repede!!!!!‼️‼️‼️‼
Vă Dau Coroană Și Mă Abonez La Voi Dacă Mă Ajutați La Ex
Din Cele 31572 Kg Zahar Existente Intr-un Depozit S-au Vandut In Prima Saptamana 1/4 Din Cantitate Si Inca 4 Kg, In A Doua Saptamana 2/5 Din Cantitatea Ramasa S
Exerciţii Şi Probleme De Dificultate Avansată 19. Transformați Fracţia Zecimală Finită 0, Abab, A 0, B 0, În Fracție Ordinară Ireductibilă, Ştiind Că 1000 Ab.
Am Nevoie De Portretul Meu In Versuri Voi Da Și Informații Pentru A Adaugă In Versuri -am Parul Saten -ochii Căprui -am 1,55 Înălțime -și Am 13 Ani VA ROG AJ
Radu A Întrebat O Pe Bunica Lui Ce Vârstă Are Aceasta I A Spus Că Are Mai Mulți Ani Decât 60 Dar Mai Puțin Decât 71 Numărul Anilor Ei Se Împarte Exact La La Num