RO Study
👤
Grasu1980
Grasu1980
09-04-2019
Limba română
a fost răspuns
veselie din substantiv in adjectiv?
Răspuns :
Sofya24
Sofya24
09-04-2019
Veselie (substantiv) → vesel/vesela (adjectiv)
..............................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numarul Natural Cu Care Trebuia Amplificata Fractia Ordinara 4/7. pentru A Avea: a) Numaratorul 20 b)Numitorul 56 Va Rog, Imi Trebuie Urgent.
Din 6 900 Kg De Lemne S-au Transportat De 2 Ori Cate 1 500 Kg. Cate Kg De Lemne Mai Raman De Transportat ?
Am Un Exercitiu Cu Rebus,ajutati-ma!! 1) (stiu Raspunsul) 2) E Floare, Dar Si... Animal Zburator.(6) 3) Ca "suna" Sau Nu, E Totusi...(9) 4) E Bun Ca E(rima) (4
Afla Toate Cifrele De Forma Abc,cu A,b,c Cifre Pare Consecutive Scriae In Aceasta Ordine
Este Vorba,in Fond,despre Mersul Obisnuit Al Istoriei Si Putem Fi Convisi Ca Fiecare Epoca Are Frumusetiile EI.analizati Cuvantul El Persoana Si Cazul. !imi Put
La Un Antrenament De Baschet, Sorin A Reusit 24 De Cosuri ,reprezentand 30% Di Numarul total De Aruncari.Cate Aruncari Nereusite A Execut
Se Dau Patru Numere . Media Aritmetica A Primelor 3 Numere Este 33 , Suma Ultimelor 3 Este 134 Iar Suma Dintre Primul Si Al Patrulea Numar Este 103. Care Este S
Cat E 3 La Puterea A2a?
Cu Ajutorul Perechilor Antinomice (cuvinte Cu Sens Opus)alcătuiește Enunturi , Selectiv . Curajos-fricos Corect - Greșitbalai-oacheș Blajin-asprualb-negrubine -
Astazi Vin Cu Alta Problema: Omul De Zapada Este...? Ce Fel De Substantiv?