RO Study
👤
Colea17171
Colea17171
08-04-2019
Matematică
a fost răspuns
va rog e urgent!!DAU COROANA
Răspuns :
Iuliaiulix
Iuliaiulix
08-04-2019
ex 4.a) unghi dreptunghic
b) nu știu
c) ascuțit
d) optuz
e)nu știu
f)ascuțit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Functia Sinctactica A Cuvintelor ''eveniment '' Si ''mele'' Din Structura : '' La Cluj Are Loc Cel Mai Mare Eveniment Al Vietii Mele , Cea Mai Mare E
35 M In Hm Plus 40 Dam In Hm Plus 3 Hm7dam In Hm Plus 50 M In Ham Plus 90 Ham
Perimetrul Unui Triunghi Cu Toate Laturile Egale Este De 60 Metri.Sa Se Afle Latura Triunghiului.
1.alcatuiti Enunturi In Care Verbul A Reprezenta Sa fie Pe Rand Pridicativ Si Copulativ.2.construiti Contexte In Care Predicatele Nominale,iar Numele Predicati
Alcatuiti O Comunicare Dupa Schema::complement Exprimat Prin Substantiv<A Prin Adjectiv>S Prin Pronume>Pprin Verb>C Prin Substantiv>A Prin Adject
Subliniati Atributele De Mai Jos Aratati Felul Lor Si Partile De Vorbiree Prin Care Sunt Exprimate:a) Val De Bruma Argintie Mi-a Impodobit Gradinafirelor De
Daca Se Aseaza Cate 3 Elevi Intr-o Banca Raman 5 Banci LibereDaca Se Aseaza Cate 2,raman 5 In Picioarecati Elevi Sunt In Clasa?
Suma A Trei Numere Naturale Este 650. Stiind Ca Primul Este Cu 25 Mai Mic Decat Al Doilea Si Ca Al Treilea Impartit La Al Doilea Da Catul 4 si Restul 15, Aflat
VĂ DAU 3 PROBLEME,LA CARE VREAU REZOLVARE!PLĂTESC FOARTE,CHIAR FOARTE BINE!DOAR RĂSPUNSURI CALITATIVE!!!1)Mihai A Parcurs O Distanță Timp De 45 Min. Cu Viteza M
Subliniati Atributele De Mai Jos Aratati Felul Lor Si Partile De Vorbiree Prin Care Sunt Exprimate:a) Val De Bruma Argintie Mi-a Impodobit Gradinafirelor De