RO Study
👤
Yolo980
Yolo980
08-04-2019
Matematică
a fost răspuns
helppppp!!!!!dau c!!!!
Răspuns :
6daniela6645
6daniela6645
08-04-2019
a. 4 pe 5
b.7 pe 8
c.2 pe 3
d.5 pe 6
e.7 pe 10
f.4 pe 6
sper sa te ajute :³
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Geometrica A Nr Reale 3 Si12 9 Si 81
Subliniati Cu O Linie Substantivele In Nominativ Care Au Functia Sintactica De Subiect: Din Cer Cad Fulgi Maru. Pamintul E O Mantie Alba De Nea
Tu Ce Ma Faci Sa Cânt Si Sa Visez Acuma, Eu Vad Ca Esti Departe, Si Poate N'ai Sa Vii... Si Cine Esti, Eu Nu Stiu, Cum Cine Sunt, Nu Stii; Dar Simt Ca Esti Fru
Determina Toate Numerele Care ;a) Adunate Cu 327 Dau Sume Mai Mic Decit 332 ;b) Scazute Din472 Dau Diferente Cuprinse Intre 5 Și 9
Ce Fel De Substantive Sunt În Următoarele Cuvinte: Steagul,luptei,dreptate,câmpia Padesului,tabără,București,cotroceni,poporul,patriutriot.
⇔propozitii Cu Vrbele De La Grupa A 3 Care Se Sfarsesc Cu Re Ir Si Oir La Prezent AMI TREBUIE FRAZE Pun Coroana
Indica Doua Cauze Si Doua Consecinte Ale Evenimentului Istoric Nominalizat: a)1920,28 Octombrie-tratatul De Pace De La Paris Prin Care Se Recunoaste Unirea Basa
Tema Pentru Acasa La Limba Romana Este O Compunere Narativa Despre O Excursie La Munte. Realizeaza Planul Acestei Compuneri.
Ce Inseamna Cuvantul Context .. Dau Coroana
Alcătuiți Propozitii În Care Cuvântul Trist Sa Fie Pe Rand Substantiv Adjectiv Și Adverb