RO Study
👤
Melicaremeli4428
Melicaremeli4428
07-04-2019
Chimie
a fost răspuns
ajutor va rog !!!!!
Răspuns :
Joshwa
Joshwa
07-04-2019
Salut!
[tex]H_{2}O_{2}\: => H_{2}O + O_{2} \: [/tex]
[tex]KClO_{3} => KCl + O_{2}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Dori O Compunere Cu Titlul ''O Intamplare Amuzanta In Timpul Prezentarii Unei Carti''.Va Rog. (10-15 Randuri)
Cu Soldati Imbatraniti vegheaza Daluri Si Munti aierul Inprospeteaza Si In Plimbari ne Relaxazagicitoare raspunsul.....
A)cum Se Calucleaza (x+2) La Puterea A3a?B)(3x-5y) La Puterea A3a?C) (x-3y)la Puterea A3a+ (y+2)puterea A3a+ (x+Y-2)putereaa2a
Hoinaresti Printre Notele Muzicale.. Ce'ar Fi Sa'i Scrii Cateva Randuri Lui George Enescu? Imagineaza'ti Ca Este Un Copil De Varsta Ta.
Calculate Cu 2 Zecimale Exacte Cat La Suta Din 104 Este 39
Imagineaza-ti Urmatoarea SituatieTe Numesti Tudor/Teodora Serbanescu Si Esti Elev/a In Clasa A VIII-a In Tecuci.Redacteaza I Scrisoare ,de 12-18 Randuri, In Car
Calculate Cu 2 Zecimale Exacte Cat La Suta Din 104 Este 39
Dati-mi Si Mie Cuvintele Care Ar Trebui Sa Le Stiu La Engleza Pana In Clasa A VIII-a .
Imi Povestiti Si Mie Ppovestea Asta?În Cele Din Urmă, Zise Fata Cea Leneșe: – Maică Sântă Vinere, Mi S-a Făcut Dor De Părinți, Dă-mi Dreptul Meu, Căci Mi S-a Ur
Afla Nr. A ,b,c Si D,stiind Ca:-nr. A Este De 5 Ori Mai Mare Decat Nr B;-nr B Este De 4 Ori Mai Mic Decat Nr C;-nr C Este Cu 322 Mai Mare Decat Nr D;-nr D Este