RO Study
👤
Hfjxtj
Hfjxtj
06-04-2019
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați la un exercițiu (13)
Răspuns :
Sofia3527
Sofia3527
06-04-2019
..................++)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Doua Scumpiri Succesive De 10%, Respectiv 20%, Pretul Unui Produs Este De 660 Lei. Sa Se Determine Pretul Initial Al Produsului .
Complete Les Phrases Par La Formule Qui Exprime La Joie Ou La Satisfaction De Chaque Personnage:1.Quand Etienne Est Heureux Il Dit....2.Quand Aline N'arrive Pas
Raspundeti La Intrebarile De Mai Jos:1)Care Este Principala Figura De Stil Pe Baza Careia Este Costruita Poezia~Ce Te Legeni~?2)Care Este Epitetul,comparatia,me
Aria Unui Patrat Cu Diagonala De 18 Cm Este De..?
La Mate Trebuie Sa Compun O Problema Cu Axioma Lui Euclid,dar Eu Nu Prea Am Inteles-o ..ma Puteti Ajuta?..
Va Rog Sa Raspundeti Cat Mai Repede . Daca Nu Le Stiti Pe Toate Macar La Un Sau La Cate Stiti Vreau Raspuns !!! 1 . Am Cumparat 12 M Stofa . Daca As Pla
1. Figura 2 Reprezintă Schiţa Terasei Unui Bloc. ABCD Şi EFGH Sunt Dreptunghiuri, BC Şi EF Suntperpendiculare, BC HE 40 M , AB EF 20 M Şi ME EN 10 M
1. Figura 2 Reprezintă Schiţa Terasei Unui Bloc. ABCD Şi EFGH Sunt Dreptunghiuri, BC Şi EF Suntperpendiculare, BC HE 40 M , AB EF 20 M Şi ME EN 10 M
O Compunere În Care Sa Motivezi Alegerea Unei Profesii (doctor) În 15 20 Rânduri
Daca Se Aseaza cate 2 Elevi In Intr-o Banca Raman 5 Elevi Fara Loc,iar Daca Se Aseaza Cate 3 Elevi intr-o Banca Raman 2 Banci Goale Si Un Singur Elev.Cate Banc