RO Study
👤
Iris12345
Iris12345
18-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Cine a citit MOMO de MICHAEL ENDE????
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-02-2015
Eu am citit-o!! :)) :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
J Ce Gen Este Substantivul Mama?
Suma A Doua Numere Este 512 Împărțindu L Pe Primul La Al Doilea Se Obține Catul 5 Si Restul 35 Care Sunt Numerele?
3 Calculează, Respectând Ordinea Efectuării Operaţiilor A) 36 X 4 -25:5 = B (32 +22):( 63:7) =
5 Propoziții Cu Substantiv În Care O Propoziție Sa Fei Cu 1.SUBIECT-SIMPLU 2.SUBIECT-MULTIPLU 3.NUME PREDICATIV 4. ATRIBUT-CU PREPOZI
Maria A Cumpărat Șase Brățări De Același Fel Plătind 48 RON Câți Lei Vor Costa Nouă Brățări De Același Fel Va Rog Frumos!!!!!
Analizează, În Caiet, Pronumele Reflexive Din Textul De Mai Jos, După Modelul Dat. Mă Înțeleg Bine Cu Prietenul Meu Care Îmi Dezvăluie Toate Secretele Lui. Se A
Rapunde La Intrebari:a) Care Sunt Semnele Sosirii Primaverii?b)Ce A Descoperit Ancuta Intr-o Dimineata?c) De Ce Isi Inchipuie Fetita Ca Sunt Suparate Albinele?d
Scrisoare Iernii Si Nouă Nii Trist Ca Ne Paraseasca. Va Roooog!!!
Subliniază Verbele Din Propoziţiile Propuse Şi Analizează-le După Model. El Cântă La Vioară. Tata Privea La Nucul Bătrân. Fetitele Ascultau Muzica Lui Jurac. Câ
Creati O Compunere De Minim 9 Randuri Cu Titlul Sfânta Împartasaniei . Va Rog Dau Coroana