RO Study
👤
Sdsfasfdsfsd
Sdsfasfdsfsd
05-04-2019
Matematică
a fost răspuns
Efectuati doar a si b
Răspuns :
102533
102533
05-04-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Va Rog Cu Niste Epitete De Primavara.
Buna,am Nevoie De Descrierea Obiectiva Si Subiectiva A Unuei Paduri
Enumera Cateva Aplicatii Ale Magnetilor.
Zori De Ziuă Se Revarsă Peste Vesela Natură,Prevestind Un Soare Dulce Cu Lumină Şi Căldură,În Cu.rând Şi El Apare Pe-orizontul Aurit,Sor.bind Roua Dimineţii De
Cum Sunt Formate Urmatoarele Adjective:albastrui,castaniu,cainos,cantator,dascalesc,grabnic,jalnic,lumesc,mijlociu,manios,muntos,nescultator,necalificat,neserio
Ajutatima Varog!! Sa-mi Argumentati Varog,cu Cite Un Exemplu,rolul Reliefului Si Al Curentilor Oceanici In Formarea Climei Americii De Sud Varog!!!
Dublul Sumei A 2 Nr. Este 264.aflati Nr.stiind Ca Primul Este Cu 28 Mai Mic Decat Aldoilea.
L=1/2 Din L=18m......la 1m Distanta De Lungime Si 2 M Distanta De Latime Se Construeste Un Gard ...cati Stiind Ca Au F Pusi Din 3 In 3 M..?
Aveti Urmatoarele Pronume: Noi , Ei, Tu, Dumneata, Dumnealor SiAveti Urmatoarele Pronume: Noi , Ei, Tu, Dumneata, Dumnealor Si Dumneaei.Trebuie Sa Construiti Pr
AM O Intrebare La PAST CONTINOUS (trecutul Continuu) Cand Se Formeazade Exemplu : I Was Playing.Nu Trebuie Cumva I Was Being Playing? ...am Vazut Undeva Ca Acea