RO Study
👤
Alla60ewgfh
Alla60ewgfh
05-04-2019
Geografie
a fost răspuns
Vă rog să mă ajute cineva rapid .
Răspuns :
EugenGeografie
EugenGeografie
05-04-2019
Gata, sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutat Si Pe Mn Sa Aranjez Propozitiile In Ordine Va Rog? a) Every\school\go\I\at \ To\ 8day b)for \ She \ To \ Remembers \ Buy\ Always \ Chocolate \ Us. c)T
La O Moara Se Ambaleaza 1000 Kg De Faina Astfel:in 10 Saci Se Pun Cate 40 Kg De Faina ,iar In Alti 10 Saci Se Pun Cate 30 Kg Faina .Cate Kilograme De Faina Mai
O Vaca Da Zilnic 8 Litri De Lapte Cati Lei Incaseaza Bunici Intr-un An, Stiind Ca Au 2 Vaci Si Vand ¾ Din Cantitatea De Lapte Obtinuta Iar Un 1 Litru De Lapte
Scrie Formele De G-D(genitiv-dativ) Singular Și Plural Articulate Hotărât Ale Substantivelor:cadă,plajă, Ie,păpușă,floare,maramă,coajă.
.Formuleaza Enunturi Corecte Prin Sublinierea Cuvintului Potrivit 1.Majoritatea Riurilor Americii De Sud Apartin Bazinului De Scurgere Al Oceanului Atlantic/Pac
Un Pahar Este Plin Cu Ulei. Se Introduce In Pahar Un Corp De Fier Cu Masa De 156g. Ce Masa De Ulei Va Curge Din Pahar ? Va Rog Ajutatima , Repede
Comparati Imaginea Fulgului Cu Cea A Unui Copil(din Textul Fulg,de Nicolae Labis).Ce Observati? Va Rog Frumos!Am Nevoie Urgent!
Alcatuieste Cate Ttei Propozitiiin Care Pronumele Personal Voi Sa Aiba Rol De Subiect Si Apoi De Parte Secundara De Propozitie
VA ROOOOG!METAFORA PT MAMIFER.DAU COROANA.
Care E Cel Mai Frumos Lucru Din Luna Mai?