RO Study
👤
Destepto
Destepto
18-02-2015
Matematică
a fost răspuns
a supra b =1,(3)
a +b =15
Răspuns :
Acidor
Acidor
18-02-2015
a/b=1,(3)=4/3 ⇒a=4b/3
inlocuim in a+b=15, obtinem
4b/3+b=15, 7b/3=15, b=45/7, sau b=6³/₇
a=4/3·45/7=60/7 sau a=8⁴/₇
Raspuns: a=6³/₇ si b=8⁴/₇
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Alcatuiti Enunturi In Care Verbele A Insemna , A Iesi Si A Parea Sa Formeze Predicate Verbale Si Predicate Nominale. 2. In Enuntul "Pupaza Zbaar...pe O Dusc
Cum Se Spune În Engleza Propoziția :eu Sunt Ca O Floare În Bătaia Soarelui ?
Deschideti Parantezele: (63-42+25)*5 Varog Mult Ajutatima Dau 10 Puncte
Perimentrul Unui Patrat Este Egal Cu 104.8 Cm. Aflati Aria Patratului. CINE RASPUNDE MAI BINE IL MARCHEZ CA: CEL MAI BUN RASPUNS + MULTUMESC!
Suma A Doua Numere Este 672. Primul Nr Este Cu 42 Mai Mare Decat Dublul Celui De-al Doilea, Iar Al Treilea Este Cat Suma Primelor Doua Numere. Sa Se Afle Num
Comentati Proverbul : Mestesugul La Om Este Bratara De Aur. Cine Are Carte Are Patru Ochi . Va Rog Mult Mult Cam De Jumate De Pagina A Zis Profa 25 Puncte :(
Rezolvati In R Inecuatiile: a) (x-2)(x+2)-2(x+1)≤(x+1)²+1 b) (2x+1)²-(2x+3)(2x-3) Mai Mare Decat 2 c)(x-2)²-6≥(x+1)²-5 d) (x+3)²-x(x+4)≤2(x-3) va Rog Ajutati-ma
Care Credeti Ca Sunt Factorii Care Au Contribuit La Dezvoltarea Economica Al Statelor Atlantice?
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor: ,,zau" , ,,dar" , ,,asa" , ,,doar"
Precizeaza Doua Valori Morfologice Ale Cuvantului ''si'' In Fragmentul: Vreti Si Voi Pamant, Dar Vreau Si Eu. Si Mai Drept Ar Fi S-o Cumpar Eu Mosia...