RO Study
👤
Romandudup9hvnc
Romandudup9hvnc
04-04-2019
Matematică
a fost răspuns
completeaza:1\2+1\2=2\4+....
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-04-2019
1/2 + 1/2 = 2/4 + 2/4
.............................................
Answer Link
MathGod
MathGod
04-04-2019
1/2+1/2=2/4+2/4
Jdjjzjzbdhhsus
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Cifrele A,b,c,d Din Egallitatea. ABC+BCA+CAB=999 VA ROGG DAU CORONITA LA PRIMUL RASPUNS
Transcrie O PROPOZITIE ATRIBUTIVA Din Secventa: Atat De Trista-i Dimineata Acum Cand Plange-o Toamna Noua, Cand Cade Din Copaci Viata Si Frunze Galbene Ma Plou
Formulati Propozitii In Care Subiectele Sa Fie Exprimat Prin Substantiv Comun,numarul Singular,prin Pronume Personal,persoana A 2 A,numarul Plural,prin Pronume
Dau COROANA....... VA Rog Ajutati-ma La Ex 4 (e Incercuit Cu ROSU). Aveti Si Textul.
Eu Am 12 Lalele.Mariei I.am Dat Cu 7 Mai Putine Decat Am Eu.Cu Cate Lalele Am Ramas?( E Cu Doua Raspunsuri....cate I.am Dat Mariei Si Cu Cate Am Ramas Eu)
Căutaţi Informaţii Despre: Formarea Limbii Române, Cuvinte Provenite Din Alte Limbi. Organizaţi Informaţiile Interesante Sub Forma Unui Afiş/jurnal Dublu.Va Rog
Repede!!!!! Rezumatul Lectiei Toate Panzele Sus! Dupa Radu Teodoroiu !!! Va Roggg Imi Trb Neaparat Acum!
Va Rog Mult Sa Imi Dati 2 Doine Culte !! Este URGENT !!!!!
1.alcatuiti Enunturi In Care Cuvintul "iar " Sa Fie Pe Rind conjunctie adverb 2. Alcatuiti Enunturi In Care Cuvantul "a" Sa Fie Pe Rind prepozitie articol Pose
Formule Tetraedului va Rog Frumos