RO Study
👤
Ginjuflorin
Ginjuflorin
18-02-2015
Limba română
a fost răspuns
edicina ce inseamna f s np c i a
Răspuns :
Cepoimelita
Cepoimelita
18-02-2015
f.s -functie sintactica,np-nume predicativ,ci-complement indirect,a-atribut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ,poate Cineva Sa Ma Ajute nu Stiu Cum Se Logaritmeaza Si Am E1 : 2a , E2 : 3ab ,E3: [tex] \frac{4ab}{3c} [/tex]multumesc Oricum
Alcatuieşte Un Enunţ În Care Împungea Sa Aibă Alt Înţeles Decât Cel Din Propoziţia Data Nasul Mare Şi Rosu, De Ardei, Împungea Cerul Cu Obraznicia Lui.
Ce Este Acela Produs Artezian? Am De Facut Un Caiet De Vacanta Dar Nu Am Invatat Ce Inseamna.. Ma Puteti Ajuta Multumesc
Alcatuieste Propozitii Cu Substantivele Insotite De Adjective , Respectand Urmatoarea Cerinta:Substantivul Sa Fie La Numarul Plural Si,pe Rand,nearticulat,arti
Va Rog!! 2 Exemple Cu ”any” In Engleza.
Alcătuiti Enunturi In Care:1) Substantivul Noptieră Sa Aibă F.s. De Atribut Substantival Genitival; 2) Locutiunea Verbala A Tine De Urat Sa Aibă Funcția De Nume
Calculati a) (-10) · (2+2·3) B) (6+6÷3) ·(₋₁₀₀)c) (₋₄)÷2+(-6) ·(-3)·(-10)d) [-200-(-1800)]:(-10²)e) -2·[1-2·(-2+3·2)]f) -5·[-1+4·(-2+2·3)+2]g) -10·{-2·[-1-4·(-
Imi Alcatuiti O Propozitie Confor Schemei De Mai Jos? S. P. P.S. P.S. substativ verb Substativ a
1)Fie ABCD Un Pătrat.În exteriorul Pătratului Se Construiesc Triunghiurile Echilaterale ADE și CDF.a)Construiți corespunzator Figura (Vă rog Frumos Să îmi Face
Ce Este Acela Produs Artezian? Am De Facut Un Caiet De Vacanta Dar Nu Am Invatat Ce Inseamna.. Ma Puteti Ajuta Multumesc